Categories
Newsletter

Het Nieuwsbriefje – 30 Seconds to Midnight

Zo dames en heren, het zit er weer op. We hebben het weer 365 dagen volgehouden op deze draaiende lava bol. Heb iedereen lief doe die knalplanga op en bedenk wat je allemaal gedaan hebt dit jaar. Heb jij goede voornemens?

Ter afsluiting van het jaar vind ik het fijn om even terug te blikken en te kijken wat ik wil doen in het aankomende jaar. Door een jaar review te doen probeer ik dit inzichtelijk te krijgen. Kijk maar even wat je er mee doet.

🔗Linkjes

Met oud en nieuw zijn er feesten in overvloed. Maar wat zijn toch die speciale hekjes die je altijd op grote feesten ziet staan? Ze heten dus Mojo Barriers en hebben een behoorlijke geschiedenis.

Bij de Starbucks hebben ze het tot een kunst verheven om je naam op de meest frappante manieren te misspellen. Er is 1 Starbucks waar ze je naam nooit verkeerd spellen, namelijk die op het hoofdkwartier van de CIA.

China heeft ’s werelds grootste satelliet schotel gebouwd voor wetenschappelijk onderzoek en om signalen van buitenaards leven op te vangen. Volgens de bekendste science fiction writer van China Liu Cixin moeten we hier niet te licht mee om springen.

No civilization should ever announce its presence to the cosmos, he says. Any other civilization that learns of its existence will perceive it as a threat to expand—as all civilizations do, eliminating their competitors until they encounter one with superior technology and are themselves eliminated.

's werelds grootste soep kom
‘s werelds grootste soep kom

Quote van de dag

“Journalism is printing what someone else does not want published; everything else is public relations.”

Cheers op het nieuwe jaar! 🎇🎉🥂
Cheers op het nieuwe jaar! 🎇🎉🥂