Categories
Newsletter

Het Nieuwsbriefje – Atlas

Ik ben de komende weken op vakantie dus wellicht maak ik er een mooi reis verslag van… of ik stuur elke week dezelfde foto van Rob Geus. Ik kijk wel even.

Je bent bezocht door de geest van Rob Geus. Antwoord op deze mail met  “Zo’n vieze afzuigkap heb ik nog nooit gezien, man man man” of al je koelkast rubbertjes verdwijnen.

NIEMAND IN DE STAD – Officiële NL trailer
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Ik heb de film nog niet gezien maar de recensies en trailer zien er goed uit. Zou er dan eindelijk weer eens een fatsoenlijke Nederlandse film zijn?Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij a…

Parkour Atlas
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Bij deze wil ik even zeggen dat robots super leuk zijn en helemaal tof. Want als het zo doorgaat beheersen ze de wereld over een jaar of 20. En dan kan ik maar beter goede dingen over ze gezegd hebben.

Primitive Technology
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Deze man bouwt allerlei dingen op primitieve wijze. Verrassend ontspannend.

Passengers, Rearranged
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Als je 2 delen in de film Passengers omdraait krijg je een compleet andere film. Voor filmliefhebbers een must see.