Categories
Newsletter

Het Nieuwsbriefje – I Tried to Live Like Joe Rogan

I Tried to Live Like Joe Rogan – The Atlantic
WWW.THEATLANTIC.COM – Deel
Joe Rogan is de host van een de populairste podcasts ter wereld. In dit artikel leeft de schrijver 6 weken als Joe Rogan. Hierdoor probeert hij te ontdekken waarom verschillende (voornamelijk) mannen zich met Joe Rogan identificeren. Het artikel is een halve knipoog naar alle Joe Rogan memes maar het geeft ook daadwerkelijk inzicht in zijn populariteit.

An exclusive look at Eric Prydz’s 5-ton LED Holosphere
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Eric Prydz heeft een nieuwe liveshow ontwikkeld. In deze video krijg je een kijkje achter de schermen. Deze zou ik graag nog eens in het echt zien.

People in the grip of their crafts
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Een YouTube playlist van mensen die allerlei dingen maken. Van een blokhut tot een leren zadel. Ontspannend om naar te kijken.

People in the grip of their crafts
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Een YouTube playlist van mensen die allerlei dingen maken. Van een blokhut tot een leren zadel. Ontspannend om naar te kijken.

DIY Detect Empty Parking Spaces with AI
DIY Detect Empty Parking Spaces with AI

DIY Detect Empty Parking Spaces with AI
MEDIUM.COM – Deel
Nerd alert, de parkeerplekken voor je deur zijn altijd bezet. Hoe detecteer je of er een plek vrij is? Uit het raam kijken is teveel moeite. Laat Artificial Intelligence het werk maar doen.

The Story of Us: Intro — Wait But Why
WAITBUTWHY.COM – Deel
Tim Urban schrijft legendarische internet essays.

Eerder ging hij al extreem gedetailleerd in op de plannen en persoonlijkheid van Elon Musk. Hij legde uit hoe en waarom Elon een kolonie op mars wilt stichten met SpaceX, ons brein en computers wilt linken met Neuralink en elektrische auto’s mainstream maken met Tesla.

Hij is 2 jaar van de aardbodem verdwenen om onderzoek te doen. Nu is hij terug met een reeks over het ontstaan van onze samenleving.

Feelgood video van de week.

NOS op 3@nosop3
De 18-jarige Niek maakt dementerende ouderen als Ria van der Pal (84) super gelukkig. Hoe? Met jeugdliedjes op oude verbouwde telefoons. “M’n opa, m’n opa, m’n opa…” https://t.co/zS63u8ybZy
10:00 AM – 1 Sep 2019

The Enterprise™️
TWITTER.COM – Deel
Soms als je je uitschrijft voor een nieuwsbrief van een bedrijf staat er “Het kan enkele dagen duren voordat je uitschrijving is verwerkt”.

Hoe moeilijk kan het zijn om een klant uit te schrijven? Nou voor sommige bedrijven enorm complex zoals in deze tweets te lezen is 😂Spoiler: Het gaat handmatig.

Joe Pettersson@Joe8Bit
I saw a tweet asking why sometimes when you unsubscribe from an email list it says it can ‘take a few days’. Buckle up, as I have a RIDICULOUS story about this happening in The Enterprise™️…
11:17 PM – 30 Jul 2019
Er zijn twee soorten mensen...
Er zijn twee soorten mensen…

Gefeliciteerd, je hebt het einde gehaald 🎉🎉🎉! 

📝Spelfoud gezien, feedback of een idee voor het Nieuwsbriefje? Laat het me weten!

✉️ Mail mij op info@pieterboerboom.nl

👨‍💻Samen is alles leuker. Deel het nieuwsbriefje met een vriend(in)!