Categories
Newsletter

Het Nieuwsbriefje – Lekker Weer Klikvoer

Het is super lekker weer 🌞⛱, dus deze week niet te moeilijk. Lekker klikvoer voor onderweg, op het strand of voor in je kamertje achter je laptop met de gordijnen dicht.

Klikvoer

Hoe bepaalt de zelfscan kassa welke klanten gecontroleerd worden?
WWW.NRC.NL – Deel
Mag ik misschien even uw mandje controleren? Hoe vriendelijk het ook klinkt, het voelt toch alsof je verdacht bent als de zelfscan kassa jou selecteert voor een routinecontrole. 

How Tesla Will Change The World – Wait But Why
WAITBUTWHY.COM – Deel
Met hoeveel Tesla in het nieuws is het belangrijk te weten hoe het tot stand gekomen is. Waarom doet Elon Musk wat hij doet? In deze long-read kom je meer te weten over hoe Tesla werkt.

The $289,500 New York Hot Dog Stand License
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
De hotdog stands in New York zijn big business. Maar wie mag waar staan en wat kost het om een plekje in Central Park te bemachtigen? 

De Jeugd van Tegenwoordig | Lowlands 2011
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Kleine throwback naar het jaar 2011 (wat dus ZEVEN jaar geleden is). Voor het nog steeds ongeëvenaarde interview met de Jeugd van Tegenwoordig die even precies samenvatten hoe letterlijk elk interview met een DJ er ongeveer uitziet tot op de dag van vandaag. I loveeee the crazy energy.

Google Earth
EARTH.GOOGLE.COM – Deel
Enkele jaren geleden was een redelijk goede computer nodig en moest je de software los downloaden. Tegenwoordig draait Google Earth vloeiend in je browser en hebben ze hele virtuele tours opgezet. 

Je kan tegenwoordig alles leren van het internet...
Je kan tegenwoordig alles leren van het internet…

“I’d say it’s hard to do a really good job on anything you don’t think about in the shower.” – Paul Graham