Categories
Newsletter

Het Nieuwsbriefje – The Hunt for the Death Valley Germans

Leuk dat je er bent! Deze week heb ik weer wat geselecteerd voor je om lekker onder een dekentje te kruipen met een kopje thee terwijl de regen tegen de ramen klotst (mocht het niet regenen). Wellicht nog een muziekje erbij, kijk maar even. 

The Hunt for the Death Valley Germans

Op Juli 1996 verdwijnt een familie van 4 Duitse toeristen in het niets in de wildernis van Death Valley (USA, Californië). 3 maanden later op maandag 21 Oktober wordt hun busje gevonden op een afgelegen locatie in het natuur park. Uitgebreid onderzoek levert niks meer op dan een bierflesje onder een struik 2.5 kilometer van de auto.

Er zijn vele theorieën over wat er gebeurd is met de familie. Van een uitgebreid plan om te verdwijnen om een nieuw leven op te bouwen tot aan vermoord worden door de vreemde krachten van de vallei.

Het heeft 13 jaar gekost voordat een toegewijde Tom Mahood eindelijk de zaak oplost. Vervolgens heeft hij het verhaal opgeschreven in een meeslepende long read op zijn website.

The Hunt for the Death Valley Germans

The Hunt for the Death Valley Germans
WWW.OTHERHAND.ORG – Deel

Linkvoer

Find my Phone
VIMEO.COM – Deel
Wat gebeurd er met een telefoon als die gestolen wordt? Anthony zocht het uit door expres zijn telefoon te laten stelen. In plaats van dat de dief toegang heeft tot al jou gegevens heeft Anthony toegang tot alle gegevens van de dief omdat de telefoon op afstand nog steeds ingezien kan worden… Mooi portret en inkijkje in de wereld van een dief dat op een bijzondere manier verteld wordt.

Tokyo and Hong Kong in 2018
HAYWIREZ.COM – Deel
Tokyo en Hong Kong staan beide hoog op mijn bucket list. Het futuristische en het verschil in cultuur van beide steden maakt het voor mij tot een extreem interessante locatie. De schrijver van deze blog verteld over zijn ervaringen en de verschillen tussen deze steden. Door dit artikel krijg ik nog meer zin om deze steden te bezoeken.

16 Strangers in a Mansion Overnight
WWW.YOUTUBE.COM – Deel
Pluk 16 willekeurige reizigers van de straat en laat ze 1 nacht in een luxe resort slapen. Feel good vibes en avontuur in deze video. Zin om te reizen gegarandeerd.

Tot volgende week! PS: Laat de regen stoppen pls 🌧
Tot volgende week! PS: Laat de regen stoppen pls 🌧