Categories
Newsletter

Het Nieuwsbriefje – van hier tot Tokyo

Na wat willekeurig scrollen door de iTunes podcast lijsten kwam ik op deze podcast uit. Paul van Hooff ontsnapt aan de dagelijkse sleur en besluit van het noordelijkste puntje van Alaska naar Ushuaia in Chile te rijden op zijn (niet altijd even) betrouwbare Guzzi motor uit 1975. 

Hij heeft een kortstondige relatie met een guerrilla strijdster, zoekt naar goud en raast over zoutvlaktes en hobbel wegen naar het zuiden. Onderweg slaapt hij in zijn tentje langs de weg of in vervallen gasthuisjes. De ultieme vrijheid, maar is dit avontuur niet uiteindelijk een vlucht?

Ik kan enorm genieten van mensen die op avontuur gaan en dit ook met een bepaalde charme kunnen vertellen waardoor je het gevoel krijgt alsof je er bij bent. Zijn boek ga ik in elk geval zeker lezen.

Na het zien van onderstaande video wil je meteen zelf op pad.

Paul van Hooff door Noord- en Zuid Amerika

Zijn laatste reis ging van hier naar Tokyo

De motorreis van Paul van Hooff – Van hier tot Tokio

Nog iets om mee te spelen deze week

Facebook Scanner – All ‘public’ info Facebook doesn’t show you
STALKSCAN.COM – Deel
Vul hier het Facebook profiel in van jezelf (of iemand anders) en je ziet pas hoeveel informatie op Facebook openbaar toegankelijk is. Een lijst van evenementen waar je crush naar toe gaat de komende tijd? Beschamende comments uit 2013 zo tevoorschijn halen? Facebook maakt het mogelijk…

New Week, New Me
New Week, New Me