Categories
Newsletter

Pieter’s Post – 3D Tumbleweed Storm ☀️

Hoi!

We zijn een week verder en ik verlang steeds meer naar een alien invasie👽. Best raar dat er zoveel planeten zijn en we nog steeds geen contact hebben met buitenaards leven 🌌. Een mogelijke verklaring is het Fermi Paradox. Met die link beland je in een rabbit hole waar je wel een avond zoet mee bent.

Na dat je het Fermi Paradox hebt uitgespeeld kan het nog steeds zo saai zijn dat het lijkt of er tumbleweed door je huis waait. Dat is nog altijd beter dan daadwerkelijk vast komen te zitten in een tumbleweed storm van 5 meter.

Tumbleweed is echt, maar met 3D animaties kun je praktisch alles namaken. 3D zie je dagelijks in reclames om je geiten yoghurt aan te smeren of in wéér een superhelden film. Terwijl je zo creatief kunt zijn met 3D zoals te zien is in deze animatie short.

Natuurlijk is 3D animatie maatwerk net als vele andere digitale diensten. Maar moet je nu echt altijd met Ernst-Jan op een “call” springen als je een prijs indicatie wilt? Als je kunt zien hoeveel het kost om vracht naar Mars te sturen met een raket 🚀moet het toch te doen zijn om een indicatie op je website te zetten?

Nu het in Nederland warm is het contrast met winter extra lekker ☀️😎. Daarom kijk ik graag deze extreme ski video (geen idee of dit zo heet, ik kan helemaal niet skiën) door ongerepte natuur. Zet dit eens een keer aan in plaats van Gossip Girl voor de 12e keer (Nate is een pannenkoek en Serena een parel don’t @ me).

Hier vind je een obscuur fashion / hipster magazine 📖. Je moet je maar even inbeelden dat je deze tip in een gure Berlijnse bunker verbouwd tot Latte Art boutique hebt gekregen. Voor de sfeer dan. Je mag ook doen of je het tijdschrift zelf in een oud verroest olievat in een kraakpand gevonden hebt. Kijk maar even.

Jij hebt je familie waarschijnlijk al een tijd niet gezien. Dat is knap vervelend maar je hebt natuurlijk niet in elk familielid zin. Zoals je chagrijnige oom die natuurparken bijvoorbeeld continue zo beschrijft. 

Vuistregel: Na dat iedereen en zijn zus een “originele” livestream heeft gedaan kijk ik vanaf nu alleen nog maar een livestream als een hond aan het DJ’en is.

Maak wat moois van deze week 💪

🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram

✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 

👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!