Categories
Newsletter

Pieter’s Post – 8D Audio AeroPress Flitshandel

Hoi, houd je het nog vol thuis? Ik heb maar een AeroPress gekocht en heb daardoor tenminste nog fatsoenlijke koffie. Het zijn de kleine dingen in deze tijden.

Ondertussen is er een bankrun gaande die je niet ziet. Verder moeten we niet vergeten dat er een wereld na Corona is en we niet onbeperkt vrijheden op moeten geven.

Op WhatsApp werd deze audio clip massaal gedeeld met het volgende bericht:

“Listen to this song with headphones (put on the 2 headphones). It is the new music of the Pentatonix, composed with 8D technology. Listen to it only with headphones. It will be the first time that you will listen to that song with your brain and not with your ears. You will feel the music from outside and not from the headphones. Feel the effects of this new technology.”

De technologie is niet nieuw maar dat maakt het niet minder leuk. Je moet het luisteren met een koptelefoon om het volledig te ervaren.

Ook heb ik nog een spannende podcast voor je van Darknet Diaries. Twee hackers zijn ingehuurd om in te breken in een Amerikaanse rechtbank. Ze hebben toestemming om de beveiliging te testen. Maar wat doe je als je gesnapt wordt en niemand ergens vanaf weet?

Dit bedrijf gaat een stap verder met A.I. gegenereerde foto’s van niet bestaande mensen. Je kunt nu zelfs eigenschappen kiezen. Dit gaat de stockfoto markt op zijn kop zetten.

Zondag met Lubach heeft in de vorige aflevering flitshandel op de beurzen behandeld. Flitshandelaren zijn anderen te slim af omdat ze een microseconde sneller zijn. De IEX beurs heeft hier iets op bedacht. Alle transacties gaan door 61km aan opgerolde kabel wat als een snelheidsdrempel functioneert. 

Mocht er toch een lockdown komt dan zou ik die heel graag op deze plekken willen uitzitten.

Als laatste nog een lekkere house set van DJ Gamba om de dag door te komen.

Social Distancing Panda houd je in de gaten.
Social Distancing Panda houd je in de gaten.

📝Spelfoud gezien of feedback? Laat het mij weten!

✉️ Mail mij op info@pieterboerboom.nl of door gewoon op deze email te reageren.

👨‍💻Samen is alles leuker. Deel het Nieuwsbriefje met een vriend(in)!