Categories
Newsletter

Pieter’s Post – Man in Nood

Hoi! 😁

Voor wat vakantiegevoel bekijk je deze 3D Scan van een wijk in Tokyo vanachter je computertje. Mocht je je hier niet op kunnen concentreren dan kan het zo zijn dat je deze bovenburen hebt. Hier vind je trouwens een erg toffe webpagina met een foto reis verslag van Japan. De webpagina zelf is net zo mooi als de foto’s. Check vooral ook de foto’s van “Huis Ten Bosch”🇳🇱 een Nederlandse stad die als attractiepark is nagebouwd in Japan.

Mocht je nu meteen naar Japan willen met een normale vlucht dan is dat lastig. Gelukkig worden privé vliegtuigen wel nog gewoon opgeleverd. Als je er ook een besteld hebt dan ziet een rondleiding er ongeveer zo uit. Anders kun je altijd nog deze satellietbeelden bekijken om te zien hoe de wereld er nu uitziet.

Zac Efron en Justin Timberlake werken bakken hot sauce weg terwijl ze worden onderworpen aan een vragenvuur🔥. Je kunt op deze website de hot sauce van de show bestellen. Ik heb zelf Hellfire Fiery Fool gekocht en kan het van harte afraden als je je smaakpapillen niet weg wilt weg schroeien of je schoonmoeder omleggen.

Josephine Wiggs schetst een intiem portret van haar Life on a tour bus. Hoe is het werkelijk om door Europa te touren met je band? Rock ‘n Roll of als drie weken kamperen met vijf mensen in een rijdende tent?

Hier nog wat luistervoer🎵

Man in Nood – Willem 🦸‍♂️

Sfeer: Emo onder de douche luister je door een 6 euro Action speaker met een haperend Bluetooth signaal. Je herleeft de ijskoude afwijzing van het knapste meisje uit je klas op je eerste schoolfeest.

Lane 8 Spring Mixtape 🏝☀️

Sfeer: Op je dakterras geniet je van de zon met je plastic zonnebril die je bij 3 pakken Lipton Ice Tea hebt ontvangen. Je Ray Ban die je voor je verjaardag hebt gekregen laat je veilig in de brillenkoker omdat je bang bent hem te beschadigen.

Vrolijk Pasen🐣!

M'Lady
M’Lady

🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram

✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 

👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!