Categories
Newsletter

Pieter’s Post – Voeg een lama toe aan je Zoom gesprek🦙📹

Hee! Nu er voorlopig geen festivals zijn speur ik het internet maar af naar lekkere muziek 🎵. Zoals deze techno set van I_O of deze van Amelie Lens. Anders hier nog een lijst met aankomend Nederlands hip-hop talent , lofi beats voor concentratie of een Drum and Bass mix.

Na het zien van deze laser show intro voldoen die woonkamer setjes trouwens ook niet meer. Het is helaas nog niet mogelijk om in VR een concert ervaring goed na te bootsen. Maar AI is wel weer een stap dichterbij met gegenereerde muziek. Open AI heeft een webpagina online gezet met gegenereerde muziek die qua stijl op die van bestaande artiesten lijkt. Is over een aantal jaar gegenereerde muziek net zo normaal als muziek gemaakt door artiesten? Maakt dit artiesten overbodig 🎧?

Iedereen doet wel eens iets wat niet handig is. Maar sommige weten het wel heel gek te maken zoals het per ongeluk activeren van de schietstoel in een straaljager 💺✈️. Op kantoor kan een hoop minder misgaan. Als je de sfeer mist is er een website die hetgeluid uit de kantoorjungle nabootst 🔉. Er is wel meer dat op het internet nagemaakt is zoals de stuiterende DVD screensaver 📀.

Met het thuiswerken en alles via videobellen kun je niet meer flexen met je dure auto 🚗. Er ontstaan hele andere status symbolen. Zoals de kamer die als achtergrond dient voor je Zoom gesprekken. Gelukkig is er al een Twitter account die vakkundig de kamers beoordeeld. Wanneer je het niet van je kamer moet hebben kun je natuurlijk ook voor $100 een boerderij dier toevoegen aan het Zoom gesprek 🦙.

Ik kom er niet uit of ik dit stuk taart nu heel graag wil eten of absoluut niet, wat denk jij 🍰?

De coffin dance meme heb je vast voorbij zien komen ⚰️. Je hoeft er niet eens meer voor naar Ghana. Mocht je in Taipei een paar flessen bestellen dan kom je er ook wel 🍾.

We gaan er deze week uit met een mooi verhaal over een afgelegen dorp in Alaska, waar een man met zijn schip en winkeltje het dorp van voorraad voorziet 🚢 🏬.

You want to make god laugh? Tell him your plans. 

🌎Nog niet genoeg gezien? Bekijk mijn: Website / Twitter / Instagram

✉️ Mail mij op hello@piet.re of door gewoon op deze email te reageren. 

👨‍💻Samen is alles leuker. Deel Pieter’s Post met een vriend(in)!